Volledig onderhoud voor alle merken in het bijzonder Zweedse en Duitse auto’s

Met ruim 30 jaar ervaring weten we bij Zuid-Oost waar we het over hebben. Wij leveren auto’s sinds 1981 en zijn Saab-dealer geweest vanaf 1988. Zuid-Oost blijft dan ook het vertrouwde adres voor service en onderhoud aan uw Saab. Maar ook voor BMW, Volvo en MINI en natuurlijk alle andere merken bent u van harte welkom bij ons!

 

Reparaties, APK-keuringen, verkoop van gebruikte auto's, bandenopslag, schadeherstel en een voorraad nieuwe en tweedehands onderdelen. Bij Zuid-Oost hebben we alles in huis om u een totaalpakket aan te bieden, uiteraard in combinatie met uitstekende kwaliteit en goede, bovenal snelle service, bestaande uit een zo kort mogelijke reparatietijd en snelle levertijd van onderdelen die onverhoopt niet voorradig zijn.

Aandacht voor onze klanten

Bent u op zoek naar een garagebedrijf waar u niet een nummer bent maar klant met naam- en toenaam, dan bent u bij Zuid-Oost aan het goede adres. Persoonlijke aandacht en een goed, maar bovenal een eerlijk advies, dat is waar wij grote waarde aan hechten. Door omvang van het bedrijf is het mogelijk om persoonlijk bij de klant betrokken te zijn en te blijven.