Wij vinden uw business-auto

Zakelijk rijden is voor de meeste mensen niet alleen een kwestie van rekenen. De cijfertjes moeten kloppen, maar als zakelijk rijder wilt u natuurlijk vooral een comfortabele en veilige auto. Nieuw of jong gebruikt? Kopen of leasen? Alles is mogelijk bij Zuid-Oost als u op zoek bent naar de beste business deal. Met name voor ZZP’ers en MKB-bedrijven kunnen wij van grote toegevoegde waarde zijn.

Short lease

Vandaag beslissen en morgen rijden? Als het om short lease gaat, hebt u bij Zuid-Oost altijd de keuze uit een ruime voorraad van met name Volkswagen, Audi en Volvo. Jonge auto’s die we (zeer) snel kunnen leveren. Maar ook elke andere leasevorm is mogelijk bij ons.

Youngtimer

Zuid-Oost is ook gespecialiseerd in het vinden en het onderhoud van uw youngtimer. Zoekt u een sparringpartner om de specifieke voordelen van een youngtimer en onze dienstverlening te bespreken, dan staan wij voor u klaar. Uw wensen staan hierin centraal.

 

 

Maak een afspraak

Neem contact op voor de beste business deal of om een vindopdracht te verstrekken. Als u een afspraak maakt nemen we alle tijd voor u. Desgewenst komen wij naar u toe! Bel direct Jasper de Leeuw 06-25284841

>> Ga naar totaalaanbod