Service en onderhoud bij Zuid-Oost

Service en kwaliteit zijn kenmerkend voor het onderhoud van Zuid-Oost. Bij ons bent u geen nummer, maar kennen we u al snel persoonlijk als wij uw auto mogen onderhouden. Vanuit onze historie blijft Zuid-Oost het vertrouwde adres voor Saab-rijders. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in BMW, Volvo en Mini.

Bij ons draait het om u

Bij Zuid-Oost werken gemotiveerde en gediplomeerde monteurs. Zij worden continu opgeleid en bijgeschoold. Uiteraard werken wij met de meest moderne state-of-the-art apparatuur. Persoonlijk klantcontact en service is wat ons onderscheidt. Dat merkt u aan onze gratis haal- en brengservice, gratis was- en uitzuigservice en het meedenken als het gaat om kosten besparen.

Onderhoud hybride auto's

Zuid-Oost is helemaal klaar voor de toekomst. En daar investeren we continu in. Onze monteurs zijn goed opgeleid en gecertificeerd om ook het onderhoud aan uw hybride auto te mogen verrichten. Hybride-rijders zijn dus van harte welkom.

Lease-auto's van harte welkom

Wilt u het onderhoud aan uw lease-auto door Zuid-Oost laten uitvoeren? Geen probleem. Wij stemmen dit graag af met uw leasemaatschappij zodat u uw lease-auto met een gerust hart naar ons kunt brengen. Met behoud van merkgarantie!